Servit cu cartofi natur, este un aperitiv delicios!
detalii rețetă—• asezonati rasolul • folosind aparatul de vidat FoodSaver, vidati rasolul impreuna cu cimbrul, untul,
detalii rețetă—Pentru supa din carne de pui rasol cu taitei carnea se spala. Morcovii, pastarnacul, patrunjelul radacina, telina
detalii rețetă—Calim intai putin zarzavatul Adaugam si varza taiata, mie imi place mult varza asta, atat ca aspect cat si ca
detalii rețetă—Sosul de vin alb este o completare delicioasa pentru o reteta cu peste, dar poate fi folosit si pentru o friptura
detalii rețetă—Pentru rasol Lionez cu ceapa si verdeata se taie marunt ceapa si se pune intr-o cratita impreuna cu cele 4 linguri
detalii rețetă—Pentru bors cu perisoare si orez alegeti un os de rasol cu sita si maduva si puneti-l la fiert in 2 litri de apa.
detalii rețetă—Pentru supa traditionala din carne de vita se pune rasolul taiat in bucati sa fiarba cu apa rece, la foc mic. Se
detalii rețetă—Pentru ciolan de porc cu usturoi rasolul de porc se curata de tendoane, se portioneaza in 5 bucati, se oparesc si
detalii rețetă—Pentru ciolan de vitel rasol cu hrean si patrunjel carnea se taie bucati, se opareste si se spala. Ceapa si
detalii rețetă—Pentru varza cu ciolan de porc bucatile de rasol se curata, se taie, se spala. Ceapa se curata, se spala si se taie
detalii rețetă—Pentru orez cu ciolan de porc rasolul se curata, se portioneaza in 5 bucati, se spala. Ciupercile se curata, se
detalii rețetă—