Culoare si savoare, atat de simplu!
detalii rețetă—Savarinele cu jeleu sunt prajituri delicioase cu frisca. Se amesteca drojdia cu faina, zaharul si praful de sare.
detalii rețetă—Savarinele cu gem de capsuni sunt delicioase. Aceasta reteta de prajituri este delicioasa si simpla de realizat.
detalii rețetă—Tortul tip Savarina este de fapt o savarina mare, de dimensiunea unui tort. Pentru reteta tort tip Savarina aveti
detalii rețetă—Savarinele sunt intre cele mai indragite deserturi de la noi. Pe culinar.ro gasiti mai multe retete de savarine.
detalii rețetă—Eclerele sunt un desert calsic, iubit de toata lumea. Reteta de ecler se face in 50 de minute. pentru aceasta
detalii rețetă—Pentru savarina din aluat dospit se cerne faina intr-un vas mai mare. Se face loc la mijloc, se pune drojdia, 1/2
detalii rețetă—Pentru savarina cu pesmet se freaca galbenusurile cu zahar si vanilie pana se albesc si cresc ca o crema. Se adauga
detalii rețetă—Se prepara aluatul de savarina din faina, lapte, drojdie si se amesteca bine. Se lasa la dospit, dupa care se
detalii rețetă—Blatul: Ouale se freaca cu zaharul, coaja rasa si zeama de lamaie. Se adauga faina. Se coace in forma
detalii rețetă—Aluatul de savarina este asemanator cu cel de cozonac si se preparta in felul urmator: se cerne faina intr-un
detalii rețetă—