reteta de savarina


Savarine cu jeleu

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Savarinele cu jeleu sunt prajituri delicioase cu frisca. Se amesteca drojdia cu faina, zaharul si praful de sare.

detalii rețetă—

Savarine cu gem de capsune

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Savarinele cu gem de capsuni sunt delicioase. Aceasta reteta de prajituri este delicioasa si simpla de realizat.

detalii rețetă—

Tort tip Savarina

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Tortul tip Savarina este de fapt o savarina mare, de dimensiunea unui tort. Pentru reteta tort tip Savarina aveti

detalii rețetă—

Savarine

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Savarinele sunt intre cele mai indragite deserturi de la noi. Pe culinar.ro gasiti mai multe retete de savarine.

detalii rețetă—

Eclere

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 

Eclerele sunt un desert calsic, iubit de toata lumea. Reteta de ecler se face in 50 de minute. pentru aceasta

detalii rețetă—

Savarina din aluat dospit

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru savarina din aluat dospit se cerne faina intr-un vas mai mare. Se face loc la mijloc, se pune drojdia, 1/2

detalii rețetă—

Savarina delicioasa cu pesmet

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru savarina cu pesmet se freaca galbenusurile cu zahar si vanilie pana se albesc si cresc ca o crema. Se adauga

detalii rețetă—

Savarina cu frisca falsa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se prepara aluatul de savarina din faina, lapte, drojdie si se amesteca bine. Se lasa la dospit, dupa care se

detalii rețetă—

Tort de caise delicios

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Blatul: Ouale se freaca cu zaharul, coaja rasa si zeama de lamaie. Se adauga faina. Se coace in forma

detalii rețetă—

Savarina Olexiuc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Aluatul de savarina este asemanator cu cel de cozonac si se preparta in felul urmator: se cerne faina intr-un

detalii rețetă—

Savarina cu portocala

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se imbraca fiecare forma de savarina cu zahar ars, se acopera si peretii. Intr-un castron, se freaca ouale cu

detalii rețetă—