Soteul de ficat se serveste simplu cu piure de cartofi, mamaliguta, usturoi si asortat cu carnat de porc sau
detalii rețetă—Sote din maruntaie de pasare este o mancare de carne delicioasa. Se serveste cu piure de cartofi, soté de legume
detalii rețetă—Pieptul se impaneaza cu bucati mici de slanina si se taie in felii subtiri. Se sareaza, se pipereaza. Ciupercile se
detalii rețetă—Intr-o oala se pun 3 linguri de ulei si carnea maruntita. Se lasa la rumenit si se stropeste des cu sosul format.
detalii rețetă—Rinichii se curata bine de grasimi, se spala, dupa care se taie rondele. Acestia se pun cu 25 gr de unt intr-un
detalii rețetă—Ficatul de vitel se taie bucati mici. Se sareaza si se pipereaza dupa care s edau bucatile prin faina. Se asaza
detalii rețetă—Muschiul se taie felii mai groase, se presara cu piper, se ung cu ulei pe ambele parti si se lasa sa stea o ora. Se
detalii rețetă—Cocosul se curata, se spala si se pune la fript intr-un vas cu ulei, usturoi pisat, sare si piper. Se adauga
detalii rețetă—Puiul se taie bucati. Acestea se dau prin faina si se rumenesc putin in 50 gr unt, intr-un vas cu capac, la cuptor.
detalii rețetă—Se prepara mazarea sote, in care se adauga marar verde tocat fin. Se prepara scrobul si in timp ce se coaguleaza
detalii rețetă—Un rinichi de vaca se curata de grasime, se opareste bine si se prepara sote cu o lingura unt. Ouale se bat si se
detalii rețetă—Rumeniti intr-o oala bucatile de carne, ceapa taiata julienne si morcovii taiati rondele. Dupa ce se soteaza putin,
detalii rețetă—