Cu o zi inainte fierbem spaghetele intr-o oala cu apa usor sarata. Le scurgem si le lasam la racit intr-o
detalii rețetă—Se rade branza si se pune intr-o tava. Se fierb spaghetele 8-10 minute in apa cu sare se strecoara apoi se pun in
detalii rețetă—Se taie crenvustii de lungimea 5-7 cm , prin care se baga firele de spaghete de lungimea 10-15cm (sa fie spaghetele
detalii rețetă—Carnea se taie cubulete si se da intr-un clocot pana se ia spuma. Se ia de pe foc si se spala carnea cu apa rece.
detalii rețetă—Intr-un vas yena uns se aseaza straturi alternative de spaghete fierte, branza,stafide, ultimul strat sa fie de
detalii rețetă—Spaghetele fierte si strecurate se asaza in tava unsa, un rind de spaghete, un rind de sunca sau orice afumatura
detalii rețetă—Se pune uleiul de masline intr-o cratita si se incinge. Cind este incins bine, se pun cateii de usturoi, pisati in
detalii rețetă—Se dezoseaza cele doua ciolane, si se desfasoara in asa fel incit sa se poate umple cu cubulete de kaizer si cu o
detalii rețetă—Intr-un vas cu apa ce clocoteste, in care s-a pus si o lingurita de sare, se pun la fiert spaghetele. Se adauga o
detalii rețetă—