reteta salam de biscuiti


Salam de biscuiţi reţetă

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Salam de biscuiţi reţetă. Zaharul se amesteca impreuna cu cacaua, se adauga rand pe rand ouale si pune vasul pe

detalii rețetă—

Salam de biscuiţi reţetă

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Salam de biscuiţi reţetă. Nucile se rumenesc, in cuptorul bine incins, timp de 10-12 minute Tntircandu-le din

detalii rețetă—

Salam de biscuiţi reţetă cu nuci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Salam de biscuiţi reţetă. Se zdrobesc biscuitii. Se amesteca laptele cu o cana de zahar, cacaua si zaharul

detalii rețetă—

Salam de biscuiţi reţetă cu ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Salam de biscuiţi reţetă. Se pune laptele la fiert cu zaharul. Se rup biscuitii in bucati cat mai mici, se

detalii rețetă—

Salam de biscuiţi reţetă de post

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Salam de biscuiţi reţetă. Se dau in clocot apa si zaharul, dupa care se adauga margarina. Treptat se

detalii rețetă—

Salam de biscuiţi reţetă

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Salam de biscuiţi reţetă. Se inmoaie biscuitii sfaramati in apa putin calduta cu o lingura de zahar.Se amesteca

detalii rețetă—

Salam de biscuiţi reţetă cu cafea

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Salam de biscuiţi reţetă, Se rup biscuitii si se taie rahatul intr-un vas mai mare. Separat, se fierbe laptele,

detalii rețetă—

Salam de biscuiţi reţetă

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Salam de biscuiţi reţetă, In timpul fierberii laptelui se pune pachetul de margarina cu zaharul si se amesteca

detalii rețetă—

Salam de biscuiţi reţetă cu nuca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Salam de biscuiţi reţetă. Intr-un bol mare se sfarima biscuitii bine. Separat, se incalzeste laptele, unde se

detalii rețetă—

Salam de biscuiţi reţetă

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Salam de biscuiţi reţetă. Untul se amesteca, la foc redus, cu zaharul, pina devine spumos. Se adauga pe rind

detalii rețetă—