reteta sufleu


Sufleu din peste

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Pestele curatat de pielita si oase se da prin masina de tocat. Se prepara un sos alb din lapte, margarina si faina

detalii rețetă—

Sufleu de legume variate

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Legumele bine fierte se paseaza obtinindu-se un pireu care se amesteca cu sosul alb (preparat din lapte, faina si

detalii rețetă—

Sufleu de cartofi cu carne

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Se freaca untul. Se amesteca cu cele doua galbenusuri, sarea, pireul de cartofi si albusurile batute spuma. Se unge

detalii rețetă—

Sufleu de dovleac

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:15m 

Dovleacul curatat de coaja si simburi se taie in cuburi si se pune intr-o cratita cu 40 gr. margarina, amestecind

detalii rețetă—

Sufleu de dovlecei

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se rad dovleceii de coaja, se taie in felii pe lat si se pun la fiert cu apa putina. Separat se pregateste un sos

detalii rețetă—

Sufleu cu brinza de vaci

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se spala bine merele, se curata si se scoate casuta cu simburi. Pentru a-si pastra culoarea, se stropesc apoi

detalii rețetă—

Sufleu de lamiie

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:10m 

Intr-un vas se pune la fiert, pe foc mic, laptele cu untul, zaharul si foarte putina sare. Cind incepe sa

detalii rețetă—

Sufleu de mere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se fierbe zaharul intr-un litru de apa. Dupa ce s-a legat, se adauga merele curatate si taiate felii, se fierb

detalii rețetă—

Sufleu de varza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:15m 

Se curata, se spala si se fierbe varza, dupa care se taie fideluta si se amesteca impreuna cu untul (75 gr) frecat

detalii rețetă—

Sufleu de peste cu lapte

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se spala pestele, se curata de pielita si de oase si se taie in bucati mici. Din unt, faina si lapte se prepara,

detalii rețetă—

Sufleu de sunca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se taie sunca in bucati mici. Din unt, faina si lapte se prepara, prin fierbere, un sos alb. Se amesteca sosul,

detalii rețetă—