reteta sufleu


Sufleu de oua

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Se pune untul intr-un castron si se amesteca cu faina,se adauga laptele treptat,amestecand bine,apoi se pune pe un

detalii rețetă—

Sufleu simplu de telina

complexitate reteta Redusa 

Pentru sufleu simplu de telina se fierbe telina bucatele in apa cu sare. Cand s-a inmuiat, se trece prin sita. Se

detalii rețetă—

Sufleu bogat de legume cu cascaval

complexitate reteta Redusa 

Pentru sufleu bogat de legume cu cascaval legumele bine fierte se paseaza obtinindu-se un pireu care se amesteca cu

detalii rețetă—

Sufleu de dovlecei cu smantana si telemea

complexitate reteta Redusa 

Pentru sufleu de dovlecei cu smantana si telemea radeti dovleceii de coaja, taiati-i in felii pe lat si puneti-i la

detalii rețetă—

Sufleu de varza alba cu cascaval si smantana

complexitate reteta Redusa 

Pentru sufleu de varza alba cu cascaval si smantana se curata, se spala si se fierbe varza, dupa care se taie

detalii rețetă—

Sufleu de varza cu carne si legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru sufleu de varza cu carne si legume se scoate cotorul la varza acra, se spala si se taie fin. Ceapa se

detalii rețetă—

Sufleu de vinete

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Pentru sufleu de vinete vinetele se fierb, se curata, se scurg si se toaca cu un satar de lemn. Ouale se spala; se

detalii rețetă—

Sufleu de spanac cu cascaval

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru sufleu de spanac cu cascaval spanacul verde se curata, se spala in mai multe ape, se scurge, se introduce in

detalii rețetă—

Budinca din conopida

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru budinca din conopida conopida se curata, se spala in mai multe ape, se introduce in apa cu sare si se

detalii rețetă—

Crema de conopida

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru crema de conopida conopida se curata, se spala, se desface buchete si se tine in apa cu sare 10 minute.

detalii rețetă—

Suffle cu mere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:10m 

Sufleul cu mere se serveşte cald, pudrat cu zahăr farin şi scorţişoară. Este foarte bun si usor de pregatit.

detalii rețetă—

Sufle de ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Sufleul de ciuperci este o mancare cu ciuperci si oua ce poate fi servita ca si aperitiv. 600 g ciuperci desarate

detalii rețetă—