Un aperitiv special pentru masa de Paste!
detalii rețetă—Terina de pui este un aperitiv festiv potrivit in sezonul rece. Terina de pui este o alternativa la clasicele
detalii rețetă—Terina de pui cu legume este un aperitiv delicios si aratos cu piept de pui, un aperitiv ce poate fi servit la
detalii rețetă—Consistenta cremoasa si aroma inconfundabila recomanda gorgonzola IGOR ca fiind o branza ideala pentru a fi
detalii rețetă—Foile de gelatina se rup in bucati mici si se pun la inmuiat cu apa. Se toarna zeama de la lamaie peste zmeura si
detalii rețetă—3 oua se fierb tare 10 minute. Ceapa mica se toaca marunt si se caleste 5 minute in ulei, fara sa se
detalii rețetă—Am taiat ardeiul marunt si l-am pus intr-un vas cu putina apa, fara sa fiarba, atat cat sa iasa un pic zeama (si sa
detalii rețetă—Ceapa si usturoiul se taie foarte marunt. Ficatul se prajeste bine in 50gr unt apoi se scoate si se lasa la racit.
detalii rețetă—Pentru terina de fructe cu sos de vanilie aveti nevoie de vin rosu, gelatina, pepene galben, pere si scortisoara.
detalii rețetă—Terina de legume este o reteta culinara foarte simpla. Ingredientele pentru reteta sunt: kaizer, lapte, cascaval.
detalii rețetă—Cartofii curatati de coaja, se taie in sferturi si se pun apoi la fiert in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert, se
detalii rețetă—