reteta tiramisu


Tiramisu reţetă cu frisca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Tiramisu reţetă cu frisca Intr-un castron se freaca galbenusurile de ou cu zaharul pana la obtinerea unei

detalii rețetă—

Tiramisu reţetă cu biscuiti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Tiramisu reţetă cu biscuiti Se face o cafea tare din 5 linguri cafea si 4 cesti de apa, se lasa sa se

detalii rețetă—

Savoiardi (biscuiti piemontezi pentru Tiramisu)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se bat galbenusurile spuma cu 120 gr. de zahar si 1 + 1/2 lingura de miere. Intr-un alt castron se bat

detalii rețetă—

Tiramisu reţetă reinterpretata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Tiramisu reţetă reinterpretata Se dizolva cafeaua in apa calda si se lasa la racit. Intr-un bol se bat

detalii rețetă—

Tiramisu reţetă cu blat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Tiramisu reţetă cu blat Blatul: Se lasa cuptorul sa se incalzeasca pina la 175 grade C. Se bat ouale si

detalii rețetă—

Tiramisu reţetă clasica

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Tiramisu reţetă clasica Se freaca galbenusurile si zaharul pina ce amestecul incepe sa capete culoare

detalii rețetă—

Tiramisu reţetă cu frisca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Tiramisu reţetă cu frisca Se face o cafea din 3 cani de apa si cele 6 lingurite de cafea si se lasa sa se

detalii rețetă—

Tiramisu reţetă cu fructe

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:25m 

Tiramisu reţetă cu fructe Intr-un platou cam de 25 x 25 cm si inalt de 4-5 cm se pune jumatate din

detalii rețetă—

Tiramisu reţetă clasica

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 7h 

Tiramisu reţetă clasica Se freaca galbenusurile cu zaharul, intr-un vas rezistent la foc, pina se obtine o

detalii rețetă—