retete ciuperci


Supa crema de dovleac copt, cu ciuperci de padure

portii reteta 6 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 20m 
gatire reteta 1h:20m 

E o toamna tarzie, perfecta pentru supe calde si delicioase. Pentru ca ador dovleacul, dar si ciupercile, si pentru

detalii rețetă—

Salata calda de orez

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 10m 
gatire reteta 35m 

reteta recomandata pentru diabetici

detalii rețetă—

Pui fraged cu ciuperci si zuchini

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 
gatire reteta 35m 

Tigaia gradinarului

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 10m 
gatire reteta 30m 

un preparat gustos si satios

detalii rețetă—

Frigarui de legume

portii reteta 3 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Retete de vara.

detalii rețetă—

Frigarui cu pui si vinete

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 
gatire reteta 1h 

Îmi plac mult frigăruile cu carne şi tot felul de legume. De data aceasta, am pregătit frigărui cu pui marinat

detalii rețetă—

Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 
gatire reteta 20m 

Sa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum

detalii rețetă—

Somon la gratar cu legume

portii reteta 2 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
gatire reteta 40m 

Este o reteta dietetica, pentru ca toate persoanele cunosc cat este de sanatos sa se consume peste, dar mai ales

detalii rețetă—

Paste cu sos de ciuperci

portii reteta 2 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
gatire reteta 45m 

Imi plac pastele, imi plac ciupercile si nu ezit niciodata sa fac aceasta combinatie, iar rezultatul este unul

detalii rețetă—

Ciuperci cu unt, verdeata si cascaval

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 10m 
gatire reteta 25m 

Ciuperci la cuptor cu unt, verdeaţă şi crustă aurie de caşcaval. Se pot servi ca aperitiv, fel principal sau

detalii rețetă—