Pufoase, rumene, frumoase, gustoase. La micul dejun, pentru pachetul scolarului, acompaniate de un pahar cu
detalii rețetă—Daca v-ati plictisit de sandvisurile obisnuite cu paine feliata, o sa va invat azi cum sa faceti Bagels. Adica
detalii rețetă—Estonian Kringle sunt niste cornuri rasucite dulci, cu aluat ca cel de cozonac. O reteta pe care o puteti pregati
detalii rețetă—Covrigeii cu cascaval sunt aperitive simple si delicioase. Se amesteca ingredientele pana se obtine o coca potrivit
detalii rețetă—Pentru japoneze cu mac sau susan intr-un castron amestecam drojdia cu zaharul pana cand aceasta se lichefiaza.
detalii rețetă—Pentru covrigei cu chimen si cascaval se incalzesc smantana, sarea, drojdia. Se amesteca bine cu mana faina, untura
detalii rețetă—Covrigeii sunt deliciosi. Pentru a prepara acesti covrigei aveti nevoie de ulei, ou, lapte, drojdie si faina.
detalii rețetă—Covrigeii de cozonac, sau polonezii cu nuca si miere sunt niste covrigi dulci impletiti foarte usor, dulci,
detalii rețetă—Covrigii cu mac sunt deliciosi si foarte simplu de preparat. Pentru a face aceasta reteta de covrigi aveti nevoie
detalii rețetă—Covrigeii cu chimen sunt gustosi si usor de preparat. Pentru aceasta reteta de saratele veti avea nevoie de faina,
detalii rețetă—Covrigeii cu lamaie sunt o gustare delicioasa si usor de preparat care poate fi consumata chiar si la dieta.
detalii rețetă—1. maia : amesteci 7 g drojdie + 1 lingura zahar (din cele 4 linguri de mai sus) + 1 lingura faina + 100 ml apa
detalii rețetă—Daca v-ati plictisit de sandvisurile obisnuite cu paine feliata, o sa va invat azi cum sa faceti Bagels. Adica
detalii rețetă—