retete cu foietaje


Pulpe de pui umplute, in foietaj

portii reteta 8 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
gatire reteta 40m 

Este un aperitiv apreciat atat de sot cat si de musafiri. Asa ca daca vreti sa impresionati pe cineva treceti

detalii rețetă—

Pulpe de pui in foietaj

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 

Pulpe de pui in foietaj este un aperitiv festiv delicios, un aperitiv usor de preparat ce arata foarte bine si este

detalii rețetă—

Muschiulet de porc in foietaj

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 

Muschiuletul de porc in foietaj servit alaturi de un piure de pastarnac este o masa delicioasa, un gust rafinat

detalii rețetă—

Aluat de foietaj

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h:30m 

Acest aluat de foietaj se foloseste la mai multe retete de foietaj – puteti opta pentru umpluturi dulci sau

detalii rețetă—

Muschi de vita (Beef) Wellington

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 1h 

Muschiul de vita Wellington este o reteta deosebita a carei origine este pana astazi disputata de englezi si

detalii rețetă—

Cirese, nuci, rozmarin si branza brie in foietaj

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 

Dried Cherries, Pecans and Rosemary Brie en Croute, adica o minunata reteta pe care trebuie sa o incercati. E

detalii rețetă—

Pere imbracate in aluat

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 55m 

Perele imbracate in aluat de foietaj sunt cu siguranta un desert elegant si fin. Pe cat de aspectuoase sunt, pe

detalii rețetă—

Foietaj cu legume, cascaval si kaizer

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pentru a prepara aceasta reteta de foietaj cu legume, cascaval si kaizer sunt necesare urmatoarele ingrediente:

detalii rețetă—

Strudel cu rubarba si sos de cocos

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se intinde pe masa si se presara cu faina o fata de masa mai mare. Se intind foietajele si se presara cu alune. Se

detalii rețetă—

Fojetaj cu crema de vanilie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se intinde aluatul de grosimea varfului de cutit si se pun la copt cele 2 foietaje obtinute. Pentru creme se

detalii rețetă—