Pentru a realiza aceasta reteta de pasta din carne de iepure aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: carne de
detalii rețetă—Friptura de iepure cu smantana este o reteta simpla si gustoasa care poate fi servita de Paste. Ingredientele
detalii rețetă—Spatele de iepure impreuna cu pulpele de iepure, se curata bine de pielite si se tin in vin aproximativ 12 ore.
detalii rețetă—Se curata iepurele, apoi se spala si se pune la rumenit intr-un vas cu unt. Se adauga ceapa tocata marunt, impreuna
detalii rețetă—Taiem slanina cubulete, le presaram intr-un ceaun, le stropim cu ulei si prajim putin. Adaugam cepele taiate marunt
detalii rețetă—Se curata bine pulpele de iepure, se pudreaza cu sare si piper, se freaca cu boia si se dau la cuptor intr-o tava
detalii rețetă—In cratita cu uleiul fierbinte se prajesc bucatile de iepure, se adauga ceapa taiata pestisori, vinul, 2-3 linguri
detalii rețetă—Intr-o cratita cu o lingura de untura se prajesc usor bucatile de iepure, se adauga ½ pahar de apa, ceapa tocata,
detalii rețetă—O lingura de faina se rumeneste usor cu o cantitate egala de unt, se subtiaza cu supa de carne strecurata, in care
detalii rețetă—