Nu avem probleme cu glutenul, doar am incercat aceasta faina din curiozitate, iar rezultatul a fost unul neasteptat
detalii rețetă—Este un desert pe care îl pregătesc des şi de care nu mă plictisesc. Se serveşte cald, pudrat cu zahăr.
detalii rețetă—Mini trandafiraşi cu unt, în forme de mini-tarte
detalii rețetă—Este o reteta mostenita de la bunica mea, prajitura preferata din copilaria mea.
detalii rețetă—O combinatie de arome si texturi surprinzator de buna, cu parfum de toamna.
detalii rețetă—Aroma fructelor deshidratate in crusta de nuci, un desert delicios!
detalii rețetă—Melcişorii ăştia sunt preferaţii mamei mele. De data aceasta am ales să-i pregătesc dintr-un aluat pufos de
detalii rețetă—Ti-e dor de plaja? Atunci e momentul sa inveti sa faci o Pina Colada – bautura nationala din Puerto Rico… cu
detalii rețetă—Cu Rulada de porc umpluta iti poti convinge chiar si cei mai suspiciosi prieteni ca ai depus extrem de mult efort
detalii rețetă—Mucenicii moldovenesti sau sfintisorii sunt facuti din aluat pufos si aromat, in forma cifrei 8, rumeniti in
detalii rețetă—Mucenicii muntenesti sunt mici si uscati in cuptor, apoi fierti in apa cu zahar, presarati cu nuca si scortisoara,
detalii rețetă—