Socată reţeta bunicii. Se pune intr-un borcan mare 10 litri de apa, florile de soc, lamiia taiata felii, sarea de
detalii rețetă—Aceasta reteta de prajitura este, dupa cum ii spune si numele, rapida, in plus este aromata si suculenta de la
detalii rețetă—Se fierb 2 l apa cu 3 kg zahar. Se lasa sa se raceasca, se adauga 90 gr. sare de lamaie, se pun florile de soc
detalii rețetă—Taie in doua blatul de tort. Unge foaia de jos cu gem (alege un gem acrisor – cum ar fi cea de prune, cocaze,
detalii rețetă—Fierbem laptele cu continutul batonului de vanilie, amestecam bine siropul de soc cu galbenusurile si intaritorul
detalii rețetă—Fasolea se lasa la inmuiat peste noapte, apoi se scurge si se pune la fiert in apa rece. Dupa 10-15 minute,
detalii rețetă—Se pune intr-un bocan un strat de miere lichida gros de un deget, apor se adauga un strat subtire de flori de soc
detalii rețetă—In sucul de kiwi se pune zhar pana se face un fel de crema. Dupa aceea se adauga putin suc de soc, putina maioneza
detalii rețetă—