Se curata sparanghelul de fibrele tari si se rupe cu mana,nu cu cutitul, in bucati de 3-4 cm. Rupand sparanghelul
detalii rețetă—Sparanghelul se rade cu toarele sunt prea lungi, se cutitul de partea tare, spre mai taie din ele.
detalii rețetă—Curatati sparanghelul si cartoful de coaja. Puneti legumele in masina de gatit la aburi. Cand sunt gata, dati-le
detalii rețetă—Curatam sparanghelul de partea tare, se spala in multa apa rece si se pune sa fiarba in supa de zarzavat care
detalii rețetă—Sparanghelul alb se spala, se curata si i se taie capetele. Intr-o oala se incinge 1 lingura de ulei de masline,
detalii rețetă—Se incalzeste cuptorul la 200 C. Se pune uleiul de masline si cartofii noi nedecojiti intr-o tava, si se
detalii rețetă—Se decojeste 1,5 kg de sparanghel alb si se indeparteaza capertele lemnoase. Se fierb tijele 15-18 minute in apa cu
detalii rețetă—Se spala bine salata, se taie fisii. Ouale se fierb, se decojesc si se taie cuburi, ardeii spalati se taie rondele,
detalii rețetă—Puiul se taie bucati, se asaza intr-un vas cu capac, se condimenteaza si se introduce in cuptorul incins 15 minute,
detalii rețetă—Pieptul de pui sarat si piperat in prealabil se prajeste pe gratar cu un strop de ulei. Sparanghelul, daca este
detalii rețetă—Se rade usor sparanghelul, se taie in bucati de 2-3 cm. Se pune intr-o oala cu apa si sare la foc. Cind
detalii rețetă—