Ce pot spune decat ca sunt innebunita dupa cornuri…de tot felul… din aluat cat mai fraged si cat mai
detalii rețetă—Sunt frumosi si gustosi. Pot fi pastrati, bine acoperiti cu un prosop si cu o folie de plastic si sunt perfecti
detalii rețetă—Ne place mult placinta cu mere, de obicei mama soacra este cea care o prepara mai des. Mie imi place sa ma joc cu
detalii rețetă—Pentru blat pentru tort cu nuca untul se freaca spuma cu zaharul, se adauga ouale, unul cate unul, un praf de sare
detalii rețetă—Laptele se pune la fiert apoi se ia de pe foc si se adauga nucsoara, 1 lingura unt, sare si piper. Se adauga grisul
detalii rețetă—Pentru choux de Bruxelles umplut fierbeti in clocot apa impreuna cu sarea si untul. Cand clocoteste, adaugati faina
detalii rețetă—Pentru aluat de pizza drojdia se amesteca cu 200 ml apa calduta, zahar, 200 g faina si se lasa la dospit pana
detalii rețetă—Pentru prajitura delicioasa cu mere se fac doua aluaturi. Aveti nevoie de ulei, faina, apa, o lingura de otet
detalii rețetă—Foile de strudel sunt usor de facut si numai bune cand vrem sa preparam strudel. Pentru a realiza aceasta reteta
detalii rețetă—Acest aluat poate fi umplut cu branza, carne sau altele. Pentru a-l realiza, aveti nevoie de urmatoarele
detalii rețetă—Acest aluat poate fi umplut cu branza sau carne. Pentru a-l realiza, sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina,
detalii rețetă—