retete de bors


Bors de varza cu rata gotica

portii reteta 20 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 20m 
gatire reteta 1h 

Bors de varza facea doar mama, eram multi la masa si, ca sa ne sature pe toti, facea un ceaun mare cu bors de

detalii rețetă—

Ciorba de sfecla rosie

portii reteta 8 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 
gatire reteta 50m 

Reteta propusa de mine pentru anotimpul de toamna, este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se

detalii rețetă—

Bors cu perisoare de somon

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 20m 
gatire reteta 30m 

Extrem de gustos si spornic acest bors. Ideal si pentru copii.

detalii rețetă—

Ciorba ruseasca

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 10m 
gatire reteta 30m 

Dupa mesele imbelsugate, o ciorba de cartofi cu sfecla rosie si inacrita cu bors de putina, merge de minune!!

detalii rețetă—

Ciorba de fasole verde

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Ciorba de fasole verde este delicioasa si sanatoasa. Nu orice reteta de ciorba trebuie sa fie acrita cu bors, in

detalii rețetă—

Bors cu pui

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 

Bors cu pui este o reteta delicioasa de bors.

detalii rețetă—

Ciorba de perisoare acrita cu bors

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Ciorba de perisoare acrita cu bors este minunata. O ciorba consistenta potrivita pentru masa de pranz.

detalii rețetă—

Reteta bucovineana de bors de sfecla rosie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Reteta bucovineana Bors de sfelca rosie face parte din proiectul “Descoperă traditiile culinare romanesti”

detalii rețetă—

Bors de legume de post

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Borsul de legume de post este bun si hranitor pentru perioadele de post din an, asigurand cantitatea

detalii rețetă—

Bors de cartofi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:10m 

Borsul de cartofi este o mancare clasica romaneasca, plina de savoare si usor de facut.

detalii rețetă—

Bors polonez de sfecla rosie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Borsul de sfecla rosie este o reteta simbol pentru Polonia si poate fi gatit in doua feluri: cu legume sau pe baza

detalii rețetă—

Ardei iuti cu boabe de mustar in otet

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Ardeii iuti cu boabe de mustar in otet sunt o garnitura excelenta iarna pentru ciorbele acrite cu bors si nu numai.

detalii rețetă—

Borsul este un preparat traditional romanesc, iar gospodinele il folosesc pentru a acri ciorbele. Insa, ...

citește—