retete de pateu


Oua umplute

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Oua umplute este un aperitiv foarte popular pentru care exista foarte multe retete. Pentru aceasta reteta de oua

detalii rețetă—

Ciuperci pane umplute

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se curata ciupercile si se indeparteaza coditele, dupa care le lasam sa se scurga de apa. Se amesteca pateul

detalii rețetă—

Oua umplute cu pate Bucegi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se taie ouale in doua si se scot galbenusurile. Intr-un blender se mixeaza galbenusurile cu pateul de porc,

detalii rețetă—

Drob fals (fara miel)

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Ceapa am calit-o, impreuna cu orezul, verdeata si putina apa. Am incoporat pateul de ficat, sare si piper. Am pus

detalii rețetă—

Sfoglie toscane, pateuri cu urda dulci

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Aceasta reteta de pateuri cu urda este foarte usor de facut, iar umplutura poate fi adaptata dupa preferintele

detalii rețetă—

Haiose, sau prajituri delicioase din Ardeal

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Haiosele sunt niste prajituri delicioase, cu aluat sfaramicios cu multe foi ce se topesc in gura si umplutura de

detalii rețetă—

Pateu aperitiv cu carne macra

complexitate reteta Redusa 

Pentru pateu aperitiv cu carne macra lasati aluatul sa se odihneasca 10 minute, apoi intindeti foi subtiri de

detalii rețetă—

Pateuri cu cabanos

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pateurile cu cabanos sunt delicioase. Pentru a prepara aceste aperitive se face un aluat din 800 g smantana, 1 l de

detalii rețetă—

Pateuri delicioase cu branza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Aluatul pentru pateurile delicioase cu branza se face la fel ca pentru pateurile cu carne. Umplutura de branza se

detalii rețetă—

Pateuri cu carne din aluat frantuzesc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru pateurile cu carne din aluat frantuzesc se face un aluat frantuzesc din care se intinde o foaie potrivit de

detalii rețetă—

Aperitiv de pateu imitat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 34m 

Pateul imitat reprezinta un aperitiv delicious, hranitor, o reteta simpla care va constitui deliciul invitatilor

detalii rețetă—

Pateuri surpriza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pateurile surpriza se pot pregati la micul dejun. Ingredientele pentru pateuri sunt: foietaj, sunca, porumb.

detalii rețetă—