retete pasca


Pasca cu crema de nuca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se pregateste aluatul de pasca, se intinde o foaie o o tava iar de jur-imprejur se pune un colacel impletit.

detalii rețetă—

Pasca cu ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se pregateste aluatul de pasca. Separat se bat ouale cu zaharul pentru umplutura. Se adauga faina in ploaie, apoi

detalii rețetă—

Pasca cu cas de oaie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se framanta aluatul de pasca, dupa care se intinde intr-o tava rotunda o foaie, iar pe margini se asaza un colacel

detalii rețetă—

Pasca cu smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru aceasta reteta se foloseste smantana groasa, fara zer. Aceasta se amesteca bine cu faina, cu zahar, vanilie,

detalii rețetă—

Pasca cu branza de vaci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se intinde o foaie mai groasa din aluatul de cozonac, si se pune in jurul lui un colacel mai mic, impletit din

detalii rețetă—

Pasca traditionala cu ciocolata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:40m 

Se separa galbenusurile de albusuri. Galbenusurile se freaca intr-un castron impreuna cu zaharul tos, apoi se

detalii rețetă—

Pasca cu smantana

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 2h:30m 

Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga smantana si cele 3-4 linguri de faina, in ploaie. Albusurile se bat

detalii rețetă—

Pasca cu smantana 3

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Cele 8 galbenusuri si 4 albusuri se bat bine cu zaharul. Se adauga smantana (care in prealabil a stat cateva

detalii rețetă—

Pasca cu smantana 2

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 2h:30m 

In tava unsa si tapetata cu faina se pune un strat gros de 0,5 cm de aluat de cozonac sau aluat fraged cu care se

detalii rețetă—

Pasca cu smantana I

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 2h:30m 

Din aluatul de cozonac se intinde o foaie de vreo ½ cm grosime si de marime tavii in care se coace pasca. Se

detalii rețetă—

Pasca poloneza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:35m 

Blatul Frecam margarina cu zaharul, oul pana obtinem o . Adaugam faina, le apoi incorporam cacaua, esenta de

detalii rețetă—

Pasca cu smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Pregatim aluatul Separam albusurile de galbenusuri si batem spuma albusurile. Freci galbenusurile cu zaharul

detalii rețetă—