retete pasca


Pasca cu ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Din aluatul de cozonac se intinde o foaie de vreo 1/2 cm. grosime si de marimea tavei in care se coace pasca. Se

detalii rețetă—

Pasca poloneza

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 3h 

Se dizolva drojdia in jumatate de ceasca de apa calda. Intre timp se dizolva jumatate de ceasca de zahar in lapte

detalii rețetă—

Umplutura de orez de pasca

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Se fierbe laptele cu vanilia. Se alege orezul, se spala, se pune in apa calda si se lasa un sfert de ora sa se

detalii rețetă—

Umplutura cu nuci de pasca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se freaca bine galbenusurile cu zaharul si apoi se adauga vanilia, coaja de lamiie, albusurile spuma si la urma

detalii rețetă—

Umplutura cu fructe pentru pasca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul si se bate in continuare foarte bine. Se adauga fructele amestecind usor

detalii rețetă—

Umplutura de brinza de vaci pentru pasca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Brinza se amesteca cu untul, apoi ce celelalte ingrediente. Crema obtinuta se toarne peste aluatul din tava, se

detalii rețetă—

Umplutura de ciocolata pentru pasca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se bat ouale intregi cu zaharul intr-o cratita, pe foc mic. Se adauga faina, ciocolata topita, cacao, vanilia si

detalii rețetă—

Pasca cu smintina

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 2h 

Se amesteca simintina cu zaharul pudra, vanilia, faina, coaja de lamiie, 4 galbenusuri, 6 albusuri batute spuma si

detalii rețetă—

Pasca cu ciocolata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 

Se freaca ouale cu zaharul pina cind amestecul devine precum o crema. Peste crema obtinuta se pune faina, apoi se

detalii rețetă—

Pasca cu brinza de vaci

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Intr-o cratita unsa cu unt sau cu margarina se pune o foaie de aluat cu grosimea de 2 cm. Pe margini se asaza o

detalii rețetă—