retete snitel


Snitel de curcan

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Snitele de curcan pot si servite atat ca aperitiv sau impreuna cu orice fel de garnitura si salata de cruditati.

detalii rețetă—

Snitel vienez

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se taie carnea in felii subtiri, se sareaza si pipereaza, apoi se bate cu ciocanul se carne. Se dau apoi feliile

detalii rețetă—

Snitel de pui

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Pieptul de pui se taie in fasii cat mai subtiri si se sareaza si se pipareaza. Ouale se bat bine, cu un praf de

detalii rețetă—

Rulouri de pui

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Se spala, se usuca si se desfac pulpele. Daca este nevoie, se bat un pic cu ciocanul penru snitele. Legumele

detalii rețetă—

Snitele de porc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se spala carnea, se taie felii groase de 1cm. Se bat bucatile carne cu ciocanul de snitel, ca sa se subtieze. Dupa

detalii rețetă—

Snitel din piept de pui cu piure de cartofi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pieptul de pui sarat si taiat mai subtire se da prin lapte, faina, ou batut si apoi pesmet. Cartofii se fierb in

detalii rețetă—

Snitel in seapa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Se taie si se bate carnea ca pentru snitele si se condimenteaza cu sare si piper. Se dau bucatile prin faina si se

detalii rețetă—

Cordon Bleu la cuptor

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 

Se taie pieptul de pui felii, se bate cu ciocanul de snitele, se condimenteaza cu condiment de pui, se pune o felie

detalii rețetă—

Snitel pane din carne de porc Bucegi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Asezati faina amestecata cu piper intr-o farfurie, iar pesmetul intr-o alta farfurie.Taiati calupurile de carne din

detalii rețetă—

Rulada de piept de pui

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pieptul de pui se desparte in doua si fiecare parte se desface ca pentru snitele. Se sareaza si pipereaza dupa

detalii rețetă—

Cordon Bleu

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pieptul de pui se spala, se dezoseaza, se feliaza si se bate usor cu ciocanul de snitele, apoi se sareaza si

detalii rețetă—

Rulada de pui

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pieptul de pui se despica in doua, fara a taia pana la capat. Se acopera cu folie alimentara si se bate usor cu

detalii rețetă—