Spaghetele fierte si strecurate se asaza in tava unsa, un rind de spaghete, un rind de sunca sau orice afumatura
detalii rețetă—Prepararea sosului: intr-o tigaie mare, incinsa, se pun bucatelele de bacon, dupa ce in prealabil au fost taiate
detalii rețetă—Busuiocul cu uleiul, usturoiul, parmezanul ras si mugurii de pin se mixeaza intr-un vas timp de 5 min., pina cand
detalii rețetă—Se pune uleiul de masline intr-o cratita si se incinge. Cind este incins bine, se pun cateii de usturoi, pisati in
detalii rețetă—Spaghetele se fierb. Ceapa si usturoiul se toaca, ardeiul si morcovul se taie cubulete si se calesc in ulei cam 5
detalii rețetă—Se dezoseaza cele doua ciolane, si se desfasoara in asa fel incit sa se poate umple cu cubulete de kaizer si cu o
detalii rețetă—Intr-un vas cu apa ce clocoteste, in care s-a pus si o lingurita de sare, se pun la fiert spaghetele. Se adauga o
detalii rețetă—Se fierb spaghetele in apa clocotita pina se inmoaie, avind grija sa nu se sfarime. Se iau de pe foc, se lasa sa
detalii rețetă—Se fierb spaghetele in apa cu sare pina se inmoaie, se scurg, se clatesc cu apa calduta, apoi se strecoara. Se
detalii rețetă—