1. Salata se prepara ca in taiate in felii sau in sfer- reteta precedenta, adau- turi care se aranjeaza pe
detalii rețetă—Ridichile de luna curatate si spalate se taie in lelii subtiri.Ceapa verde se taie in bucatele, impreuna cu foile
detalii rețetă—Se spala bine ridichile si se taie rotogoale subtiri. Galbenusul de ou se da prin sita si se freaca cu smintina,
detalii rețetă—Foile de salata spalate si scurse se pun pe un platou lung. Se presara cu ceapa verde taiata bucatele cu cozi cu
detalii rețetă—Ridichile de luna se curata, se spala cu apa rece si se taie felioare rotunde. Ceapa se curata, se spala si se taie
detalii rețetă—Se rupe bucati miezul salatelor si se imprastie pe un platou lung. Se presara ceapa verde taiata bucatele,
detalii rețetă—Pe o salatiera se asaza frunze de salata, deasupra se pun feliile de oua, ridichile taiate rondele si ceapa taiata
detalii rețetă—Ridichile spalate se taie rondele si se pun intr-un castron. Galbenusurile frecate bine cu sare, se amesteca cu
detalii rețetă—