rosii uscate


Rosii uscate la borcan, conservate in ulei de masline

portii reteta 3 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 15m 
gatire reteta 2h 

Trebuie sa alegeti un sortiment de rosii care nu sunt prea zemoase, eu le-am ales pe cele lunguiete, am mai gasit

detalii rețetă—

Paine cu rosii uscate, pancetta si busuioc

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
gatire reteta 45m 

• dizolvati drojdia in apa si adaugati 2 linguri de ulei de masline• lasati-o circa 15 minute la cald

detalii rețetă—

Rosii uscate in ulei

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Rosiile uscate in ulei sunt delicioase. Pentru a conserva astfel rosiile aveti nevoie de 2 kg rosii mici.

detalii rețetă—

Pui in stil marocan cu linte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Aceasta reteta marocana cu carne de pui si linte este una foarte gustoasa satioasa. Pentru prepararea acestei

detalii rețetă—

Paste cu rosii uscate si anghinare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se fierb pastele in apa cu sare dupa indicatiile de pe cutie, se dau deoparte cam 60 ml din apa in care au fiert

detalii rețetă—

Moristi cu parmezan si rosii uscate

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 

Pe jumatate de foaie, am presarat parmezanul ras, apoi am acoperit cu cealalta jumatate si presat usor cu

detalii rețetă—

Miel provensal

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Se spala carnea, si se condimenteaza cu sare, piper si ierburi de Provence. Daca folosesti rosii

detalii rețetă—