Este o reteta usoara, chiar daca migaloasa. Merita insa efortul dat fiind aspectul, gustul si aprecierea celor
detalii rețetă—Trebuie sa alegeti un sortiment de rosii care nu sunt prea zemoase, eu le-am ales pe cele lunguiete, am mai gasit
detalii rețetă—• dizolvati drojdia in apa si adaugati 2 linguri de ulei de masline• lasati-o circa 15 minute la cald
detalii rețetă—Rosiile uscate in ulei sunt delicioase. Pentru a conserva astfel rosiile aveti nevoie de 2 kg rosii mici.
detalii rețetă—Aceasta reteta marocana cu carne de pui si linte este una foarte gustoasa satioasa. Pentru prepararea acestei
detalii rețetă—Se fierb pastele in apa cu sare dupa indicatiile de pe cutie, se dau deoparte cam 60 ml din apa in care au fiert
detalii rețetă—Pe jumatate de foaie, am presarat parmezanul ras, apoi am acoperit cu cealalta jumatate si presat usor cu
detalii rețetă—Se spala carnea, si se condimenteaza cu sare, piper si ierburi de Provence. Daca folosesti rosii
detalii rețetă—