rulada cu ciocolata


Rulada delicioasa cu crema de vanilie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Rulada cu crema de vanilie se pudreaza pe deasupra cu nuca macinata sau ciocolata rasa.

detalii rețetă—

Rulada cu ciocolata si lichior

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Albusurile se bat spuma cu putina sare, iar galbenusurile se freaca bine impreuna cu zaharul, apoi se incorporeaza

detalii rețetă—

Rulada cu branza de vaci si ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se prepara un blat din ingredientele de mai sus si se pune la copt. Dupa ce s-a copt, se scoate din tava si se

detalii rețetă—

Rulada de castane cu crema de ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Piureul de castane se amesteca bine cu untul si cu galbenusurile. Pentru cea de-a doua crema se amesteca nuca

detalii rețetă—

Rulada cu crema de ciocolata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Se freaca galbenusurile cu zaharul si vanilia pana devin crema. Se adauga treptat faina si cacaua. Se amesteca bine

detalii rețetă—

Rulada cu ciocolata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se spala ouale, se sterg cu un prosop curat si se sparg, separindu-se galbenusurile. Albusurile se bat spuma tare

detalii rețetă—

Rulada cu nuci si ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:20m 

Se separa albusurile de galbenusuri. Se bat albusurile spuma cu zaharul si zaharul vanilat. Se adauga pe rand

detalii rețetă—

Rulada cu ciocolata si piersici

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 55m 

Se bat albusele spuma tare cu zaharul. Se amesteca galbenusele cu ciocolata si sarea se incorporeaza usor albusele

detalii rețetă—

Rulada cu crema de ciocolata

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 1h:15m 

Mierea, galbenusurile, zaharul si apa se bat, pina cind compozitia se albeste si creste. Se adauga grisul cu

detalii rețetă—

Rulada cu foi si crema de ciocolata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:5m 

Foile: se separa albusurile de galbenusuri, apoi albusurile se bat spuma. Se freaca galbenusurile cu zaharul, dupa

detalii rețetă—