Castravetii se taie rondele, se sareaza si se lasa sa stea jumatate de ora, dupa care se scurg. Sparanghelul, fasolea verde si conopida se fierb sepa
Castravetii se taie rondele, se sareaza si se lasa sa stea jumatate de ora, dupa care se scurg. Sparanghelul, fasolea verde si conopida se fierb separat si se amesteca apoi cu rondele de castraveti. Se pune maioneza cu smantana peste amestec si se amesteca bine.
Salata se serveste imediat.
Alte retete:
Ciuperci la cuptor
Saratele
Chiftele
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsAm pregătit o rețetă rapidă si delicioasă de cartofi tip acordeon, la cuptor. Condimentul de cartofi de la Delikat le-a...
Cartofi noi, cu afumatura, la cuptorIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii