Se taie fasolea pastai in bucati de aproximativ 2 cm., dupa care se fierbe in apa sarata. Intre timp se curata
detalii rețetă—Fasolea verde se curata, se spala, se rupe bucati si se pune la fiert in apa sarata care clocoteste. Se fierbe 15
detalii rețetă—Se fierbe fasolea verde in apa clocotita cu sare, se scurge bine si se pune peste ea sosul format, in timp ce
detalii rețetă—Fasolea se curata si se fierbe in apa cu vegeta (nu trebuie sa fie fiarta prea tare). Morcovul se da pe razatoarea
detalii rețetă—Fasolea verde, fiarta in apa clocotita cu sare, se scurge si se pune intr-o salatiera. Se stropeste – calda fiind
detalii rețetă—Se fierbe fasolea in apa fierbinte sarata pina se inmoaie. Se scurge bine, se amesteca cu ulei, otet si usturoiul
detalii rețetă—Se alege fasole verde cu pastai fine, delicate. Se spala, se curata si se pun la fiert intr-un vas cu apa ce
detalii rețetă—Se curata fasolea, se rupe bucati si se pune la fiert in apa clocotita cu sare. Dupa ce a fiert, se strecoara si,
detalii rețetă—