Saleuri fragede si delicioase pentru perioada Sarbatorilor de iarna
detalii rețetă—Pateurile spirala se fac foarte simplu din aluat de foietaj si diferite seminte. puteti folosi seminte de chimen,
detalii rețetă—Se amesteca untul cu cele doua feluri de cascaval, sare, boia, galbenusul si smantana. Se adauga faina
detalii rețetă—Este un aluat foarte bun pentru placinta sau rulouri cu branza, fructe sau carne, pentru saleuri, cornulete cu
detalii rețetă—Haiosurile le putem prepara cu gem, nuca, mere, mac sau putem face saleuri sau pateuri.
detalii rețetă—Pentru aceste saleuri se framanta un aluat care se taie sub forma de bastonase. Sunt foarte bune.
detalii rețetă—Pentru saleurile simple se face un aluat bine framantat, dupa care se lasa sa stea timp de doua ore.
detalii rețetă—Pentru aceasta reteta de saleuri gustoase aveti nevoie de untura, faina, smantana si 2 oua intregi.
detalii rețetă—Se trece branza prin sita, apoi se amesteca impreuna cu untul frecat spuma, cu faina si sarea. Se framanta bine
detalii rețetă—Se framanta faina cu sare, otetul si apa. Aluatului i se da forma unei mingi, se cresteaza deasupra, se inveleste
detalii rețetă—