saleuri


Pateuri spirala

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pateurile spirala se fac foarte simplu din aluat de foietaj si diferite seminte. puteti folosi seminte de chimen,

detalii rețetă—

Farafas - saleuri picante

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Se amesteca untul cu cele doua feluri de cascaval, sare, boia, galbenusul si smantana. Se adauga faina

detalii rețetă—

Aluat cu branza de vaci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Este un aluat foarte bun pentru placinta sau rulouri cu branza, fructe sau carne, pentru saleuri, cornulete cu

detalii rețetă—

Haiosuri

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:10m 

Haiosurile le putem prepara cu gem, nuca, mere, mac sau putem face saleuri sau pateuri.

detalii rețetă—

Saleuri

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru aceste saleuri se framanta un aluat care se taie sub forma de bastonase. Sunt foarte bune.

detalii rețetă—

Saleuri simple

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru saleurile simple se face un aluat bine framantat, dupa care se lasa sa stea timp de doua ore.

detalii rețetă—

Saleuri gustoase

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru aceasta reteta de saleuri gustoase aveti nevoie de untura, faina, smantana si 2 oua intregi.

detalii rețetă—

Saleuri cu branza de vaci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se trece branza prin sita, apoi se amesteca impreuna cu untul frecat spuma, cu faina si sarea. Se framanta bine

detalii rețetă—

Saleuri

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se framanta faina cu sare, otetul si apa. Aluatului i se da forma unei mingi, se cresteaza deasupra, se inveleste

detalii rețetă—

Saleuri cu chimen

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Margarina frecata, se amesteca cu sarea si vinul. Se adauga apoi faina, se framanta aluatul si se lasa la frigider

detalii rețetă—

Saleuri cu chimen

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se amesteca faina cu sare, drojdia dizolvata in lapte si untul frecat bine. Coca obtinuta se framanta, dupa care se

detalii rețetă—

Saleuri cu cascaval

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Faina se amesteca cu margarina si smantana, iar aluatul obtinut se tine la frigider pana a doua zi. Se imparte apoi

detalii rețetă—