Ingredientele se amesteca in paharul de coctail, fara a pune sampania, apoi se amestecul imparte in cupe bine
detalii rețetă—Bucata de zahar cubic o absorbim cu 2-3 picaturi de bitter Angostura si o punem in cupa de sampanie. Adaugam
detalii rețetă—Sucul de piersici se pune in paharul de sampanie , apoi turnam cu grija peste ea sampanie seaca.
detalii rețetă—Sfaramam 10 dkg de untura in 22 dkg de faina, adaugam 10 dkg zahar pudra, putina sampanie, putin otet, 2
detalii rețetă—Ingredientele se agita in shaker si se strecoara prin sita de bar in pahar de sampanie care se completeaza cu
detalii rețetă—Zaharul cubic se asaza in paharul de sampanie racit in prealabil, se stropeste cu Angostura Bitter, se completeaza
detalii rețetă—Batem spuma ouale cu piperul, sarea, slanina, lingurita de sampanie cu atata faina cat sa obtinem un aluat nici
detalii rețetă—In cupele bine racite de sampanie se toarna lichiorul-crema de Cassis. Apoi se umplu cu sampania sec foarte
detalii rețetă—Ingredientele, cu exceptia sampaniei, se amesteca bine in shaker, impreuna cu gheata, dupa care se toarna in cupele
detalii rețetă—Ingredientele, cu exceptia sampaniei, se amesteca in shaker cu gheata si se strcoara in pahar de vin rosu racit in
detalii rețetă—Se face blatul care se va coace intr-o tava. Ouale si zaharul se bat bine. Faina, praful de copt, si cacao, se
detalii rețetă—Se perie cu grija partea exterioara a cochiliilor sub jet de apa. Se deschid stridiile cu un cutit. Se arunca
detalii rețetă—