saramura


Saramura de peste cu verdeata si boia

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru saramura de peste cu verdeata si boia pestele trebuie portionat, apoi sters bine cu un prosop, dupa care il

detalii rețetă—

Biban in saramura cu boia

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Bibanul se curata mai greu de solzi. De aceea intai se frige si apoi se rad solzii. Pentru biban in saramura cu

detalii rețetă—

Burta de crap in saramura

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru burta de crap in saramura se alege un crap mai mare, se curata si se taie capul si coada. Se despica pestele

detalii rețetă—

Saramura de peste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se curata pestele, apoi se cresteaza in partea de sus, se spala si se scurge bine. Se sareaza, apoi se pune pe

detalii rețetă—

Biban in saramura

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Bibanul curatat si spalat, se taie in lung, de-a lungul sirii spinarii. Se scot oasele mari si carnea se taie

detalii rețetă—

Crap in saramura

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Ceapa, morcovul, arpagicul se curata, se spala si se toata marunt. Se pun apoi la fiert cu vinul, otetul sarea,

detalii rețetă—

Crap in saramura

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Crapul se curata de solz, de oase si de maruntaie, dupa care se taie bucati. Se presara apoi cu sare si se pun

detalii rețetă—

Castraveti in saramura

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se spala castravetii si se aseaza in straturi in borcanul de sticla spalat si uscat. Intre castraveti se pun

detalii rețetă—

Piept de curcan gratinat cu cascaval

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se feliaza pieptul de curcan si se lasa sa stea 2 ore intr-o saramura din lapte si usturoi. Se bat ouale. Se ia un

detalii rețetă—

Somon in saramura cu sos de smantana cu hrean

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se pune fileul de somon cu pielea in jos pe o folie pregatita, apoi se presara cu amestecul de sare-zahar, se mai

detalii rețetă—

Friptura in saramura cu piure de legume

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 

Carnea se prajeste in unt, apoi o introducem intr-un cuptor la 175 grade, pentru 5-8 minute. Carnea trebuie sa

detalii rețetă—

Cotlet de vitel cu gorgonzola si spanac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Prepara saramura din ulei, suc de lamaie, ceapa tocata, ghimbir tocat si condimenteaza cu usturoi proaspat, cimbru,

detalii rețetă—