sare de mare


Fursecuri cu migdale amare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pentru a prepara aceasta reteta delicioasa de fursecuri cu migdale amare sunt necesare urmatoarele ingrediente:

detalii rețetă—

Mancare de carnati afumati

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Din faina, oua, sare si 2 linguri ulei se framanta un aluat tare, care se lasa in repaus 2 ore. Se rade apoi

detalii rețetă—

Sushi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se fierbe orezul in apa cu sare. Se amesteca apoi fructele de mare crude cu orezul si se stropeste totul cu otet.

detalii rețetă—

Mancare de vrabii cu orez

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Vrabiile se curata si se presara cu sare si piper. Se invelesc apoi in feliute de slanina si se prajesc in unt la

detalii rețetă—

Friptura de curcan cu sos de gutui

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se curata pasarea de pene si de puf, se goleste de intestine si de maruntaie, apoi se tine pe flacara mare si se

detalii rețetă—

Friptura de curcan

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se curata pasarea, se goleste de intestine si se parleste pe flacara mare. Dupa ce nu mai are puf, se freaca usor

detalii rețetă—

Budinca de orez cu mere si stafide

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Orezul se fierbe in apa impreuna cu putina sare si 4 linguri de zahar. Merele se decojesc si se rad pe razatoarea

detalii rețetă—

Paste cu legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pastele se fierb in apa cu sare, apoi se scurg si se amesteca cu putin ulei. Vinata se taie cubulete, ardeiul

detalii rețetă—

Placintele cu brinza

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Din faina, ulei, drojdie, putina sare si lapte cit cuprinde, se face o coca nu prea tare care se lasa sa creasca

detalii rețetă—

Oua cu spanac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Spanacul din conserva se fierbe in apa cu sare, timp de 5 minute, dupa care se scurge bine de apa si se taie mare.

detalii rețetă—

Cotlet de porc cu sos de vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Bucata de cotlet spalata se presara cu sare si piper, se lasa 10-15 minute, dupa care se asaza intr-un vas potrivit

detalii rețetă—

Cotlete de porc cu sos de vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:15m 

Bucata de cotlet se spala, se presara cu sare si piper, se lasa 10-15 min., dupa care se asaza intr-un vas potrivit

detalii rețetă—