O reteta pe care o pregatesc an de an, este foarte gustoasa si tine foarte bine peste iarna...asta daca mai apuca
detalii rețetă—• adaugati usturoiul, cimbrul, sare grunjoasa si uleiul de masline in presa Breville Panini Maker • adaugati
detalii rețetă—Pentru toba de porc traditionala cureti stomacul de porc de membrana interioara. Cel mai usor se curata cu sare
detalii rețetă—Am taiat muschiul in doua ca sa incapa in cuptor. Am facut un amestec din usturoi cit cuprinde, sare marina
detalii rețetă—Carne se pune cu grasimea in sus, se cresteaza grasimea, se unge cu ulei de masline, se presara piper grunjos si
detalii rețetă—Se curata soriciul, se spala bine, apoi se taie in fasii, care se presara cu sare grunjoasa. Se ruleaza fasiile si
detalii rețetă—Se spala burta si rasolul, apoi se freaca bine cu sare grunjoasa pana devin albicioase. Pe urma, se oparesc cu apa
detalii rețetă—Slanina taiata de la porc se spala bine cu apa rece, se pune la fiert in apa cu sare grunjoasa. Se scoate, se
detalii rețetă—Tocati marunt toate ieburile sau taiati-le foarte marunt cu o foarfeca. Intr-un vas mai mare, amestecati faina,
detalii rețetă—Pestele, fara cap, curatat de solzi (cu tot cu oase, nu file) se portioneaza, se da prin sarea grunjoasa si se
detalii rețetă—