sare grunjoasa


Gogosari in sos

portii reteta 10 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
gatire reteta 30m 

O reteta pe care o pregatesc an de an, este foarte gustoasa si tine foarte bine peste iarna...asta daca mai apuca

detalii rețetă—

Ardei copti

portii reteta 2 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 5m 
gatire reteta 15m 

• adaugati usturoiul, cimbrul, sare grunjoasa si uleiul de masline in presa Breville Panini Maker • adaugati

detalii rețetă—

Toba de porc traditionala

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Pentru toba de porc traditionala cureti stomacul de porc de membrana interioara. Cel mai usor se curata cu sare

detalii rețetă—

Muschi de porc a la Jamie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Am taiat muschiul in doua ca sa incapa in cuptor. Am facut un amestec din usturoi cit cuprinde, sare marina

detalii rețetă—

Muschi de vita cu mult piper

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Carne se pune cu grasimea in sus, se cresteaza grasimea, se unge cu ulei de masline, se presara piper grunjos si

detalii rețetă—

Sorici la gratar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se curata soriciul, se spala bine, apoi se taie in fasii, care se presara cu sare grunjoasa. Se ruleaza fasiile si

detalii rețetă—

Tuslama

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 5h 

Se spala burta si rasolul, apoi se freaca bine cu sare grunjoasa pana devin albicioase. Pe urma, se oparesc cu apa

detalii rețetă—

Slanina de porc afumata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 5h 

Slanina taiata de la porc se spala bine cu apa rece, se pune la fiert in apa cu sare grunjoasa. Se scoate, se

detalii rețetă—

Cartofi in crusta de ierburi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Tocati marunt toate ieburile sau taiati-le foarte marunt cu o foarfeca. Intr-un vas mai mare, amestecati faina,

detalii rețetă—

Saramura de crap romanesc

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 

Pestele, fara cap, curatat de solzi (cu tot cu oase, nu file) se portioneaza, se da prin sarea grunjoasa si se

detalii rețetă—