Sarmalele fierte in oala de lut au un gust deosebit si cu siguranta sunt preferatele tuturor.
detalii rețetă—Nelipsite de pe masa de sarbatori.
detalii rețetă—Sarmalele fierte in vin alb sunt foarte bune. Pentru aceasta reteta aveti nevoie de 500 g carne de vita, 500 g
detalii rețetă—Pentru ca sarmalele sa fie cat mai gustoase, se fierb la foc mic timp de 4-5 ore.
detalii rețetă—Ca si cele cu carne, sarmalele cu orez se pot face din varza acra sau din varza dulce. Varza acra se spala cu apa
detalii rețetă—Sarmalele cu crupe de porumb se pot face atat cu varza acra, cat si cu varza dulce. Aceasta din urma se opareste cu
detalii rețetă—Sarmalele cu carne de purcel este o mancare cu carne delicioasa si se face la fel cu sarmalele cu varza dulce. Se
detalii rețetă—Sarmalele cu varza acra se pregatesc la fel ca sarmalele de varza dulce, varza in loc sa fie oparita insa, este
detalii rețetă—Pentru sarmalele cu varza dulce se da prin masina carnea de porc sau amestecata, de vaca si de porc, si miezul de
detalii rețetă—Se oparesc foile de varza in apa clocotita cu sare. Se lasa apoi la scurs. Se toaca varza ramasa, se amesteca
detalii rețetă—