serbet


Serbet de zahar ars simplu

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pentru serbetul de zahar ars se pun in tingirea de dulceata, la foc foarte mic, 1 kg de zahar cu trei pahare de

detalii rețetă—

Serbet de lamaie cu vanilie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pentru serbetul de lamaie se pun la topit, in tingirea de dulceata, la foc foarte mic, zaharul cu patru pahare de

detalii rețetă—

Serbet de visine simplu

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pentru serbetul de visine se storc bine visinile pana se obtin 3/4 pahar de zeama limpezita, care se completeaza cu

detalii rețetă—

Serbet de trandafir

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pentru serbetul de trandafir se vantura sau se dau prin ciur 250 g de foi alese de trandafir, ca sa se indeparteze

detalii rețetă—

Serbet de zmeura

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pentru serbetul de zmeura se trece printr-un tifon de zmeura coapta, astfel incat sa se obtina 3/4 de pahar de

detalii rețetă—

Serbet de capsuni

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Pentru serbetul de capsuni se storc printr-un tifon des capsuni coapte si parfumate. Se lasa sa se limpezeasca si

detalii rețetă—

Inghetata delicioasa de fructe cu lapte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Pentru inghetata de fructe, cu lapte se amesteca totul fara sa se puna la foc si cand zaharul s-a dizolvat, se

detalii rețetă—

Glazura de cafea

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Pentru glazura de cafea se freaca bine zaharul foarte fin cu cafea concentrata, pana se face ca un serbet. Se pune

detalii rețetă—

Crema de migdale

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se incalzeste putin serbetul pana se topeste, iar untul se freaca separat, pana devine spumos. Se toarna apoi peste

detalii rețetă—

Crema cu nuci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se incalzeste putin serbetul pana se topeste, iar untul se freaca separat, pana devine spumos. Se toarna apoi peste

detalii rețetă—

Crema de ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se incalzeste putin serbetul pana se topeste, iar untul se freaca separat, pana devine spumos. Se toarna apoi peste

detalii rețetă—

Crema de cacao

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se incalzeste putin serbetul pana se topeste, iar untul se freaca separat, pana devine spumos. Se toarna apoi peste

detalii rețetă—