sirop de fructe


Gogosele cu portocale

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Gogoselele cu portocale se servesc reci si pudrate cu zahar si sirop de fructe. Sunt delicioase.

detalii rețetă—

Sirop de visine simplu

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Pentru siropul de visine se curata de codite, 1,500 kg de visine si se pun sa fiarba cu 1/4 de litru de apa. Cand

detalii rețetă—

Sirop de coacaze

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Siropul de coacaze se face la fel ca siropul de fragi, adaugand la 1 l de zeama, 1,500 kg de zahar si 1 lingurita

detalii rețetă—

Inghetata de ciocolata cu fructe confiate

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se taie marunt fructele confiate impreuna cu cojile de portocale confiate, se amesteca cu putin sirop de la

detalii rețetă—

Spuma de gris cu sirop de fructe

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 6m 

Pui la fiert siropul cu apa.Cand clocoteste torni grisul in ploaie si amesteci continuu cu telul.Dupa 4 minute il

detalii rețetă—

Sufleu cu sirop de fructe

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se bat albusurile spuma tare cu zaharul si se inglobeaza in ele, putin cate putin, siropul din dulceata, batand

detalii rețetă—

Dulceata de coarne

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se aleg fructe bine coapte, se curata de samburi si se pun sa fiarba in sirop de zahar si apa bine legat. Fructele

detalii rețetă—

Sirop de zmeura pentru la iarna

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se pregateste la fel ca siropul de capsuni. Pulpa fructelor se foloseste pentru pregatirea unui vin de vara. La

detalii rețetă—

Sirop de fructe in amestec

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se curata fructele, se spala si se zdrobesc cu mana. Se lasa la rece 10 ore, dupa care se pune amestecul de fructe

detalii rețetă—

Gris cu lapte si sirop de fructe

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Se pune laptele la fiert si cind clocoteste se adauga grisul in ploaie. Se pune sarea, se lasa sa fiarba un sfert

detalii rețetă—

Whisky acru

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Siropul, whisky-ul, bitter-ul si zeama de lamaie se scutura intr-un shaker cu gheata si se strecoara in pahare

detalii rețetă—

Parfeu de fructe

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se face un sirop din apa si zahar, se amesteca cu zeama de fructe fara sa se fiarba. Cand e rece se amesteca si cu

detalii rețetă—