Toamna bogata cu fructe din flora spontana a tarii noastre!
detalii rețetă—Am luat de la ţară struguri negri şi pentru că s-au zdrobit un pic când i-am adus, i-am transformat în sirop.
detalii rețetă—Acestea sunt vestitele clatite americane, groase, spongioase care sunt adesea consumate cu sirop de artar sau
detalii rețetă—Siropul de casa din fructe de soc este delicios. Siropurile naturale sunt mult mai sanatoase decat fructele din
detalii rețetă—Siropul trandafiri este o reteta de sirop de casa foarte aromat, potrivit pentru diferite deserturi.
detalii rețetă—Salcamul e o planta foarte aromata, putin folosita in bucatarie, cunoscut fiind pentru miere. Noi va prezentam cum
detalii rețetă—Siropul de cafea poate fi folosit pentru a insiropa diverse prajituri si torturi. Toate ingredientele se amesteca
detalii rețetă—Siropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un
detalii rețetă—Nectarul de visine este gustos si sanatos. Il puteti consuma asa cum este, diluat cu apa sau il puteti folosi la
detalii rețetă—Granita de lamaie este o bautura originara din sudul Italiei. E un desert simplu care se face din gheata si diverse
detalii rețetă—Pentru fiecare litru de sirop se adauga cate 1,250 gr zahar si 1 gr sare de lamaie. Aceasta reteta de sirop de
detalii rețetă—Legal, siropul de fructe trebuie sa contina o cantitate mai mare de 55% de zahar. La un raport obisnuit de ...
citește—