sosuri reci


VIDEOScotch Eggs sau oua scotiene

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 
gatire reteta 15m 

Scotch eggs merg de minune alaturi de diverse sosuri sau muraturi si pot fi servite atat calde cat si reci

detalii rețetă—

Tzatziki

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Tzatziki este un sos grecesc ce se prepara din ingrediente simple si poate fi servit alaturi de fripturi, diferite

detalii rețetă—

Maioneza de cartofi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Sos de cartofi o alternativa gustoasa pentru a inlocui maioneza traditionala in perioada de post.

detalii rețetă—

Sos de pufuleti cu soia

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Sos de pufuleti cu soia se poate folosi la salata de boeuf in perioada de post sau la alte salate care nu necesita

detalii rețetă—

Sos pentru salata cu ulei de masline si otet din vin alb

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Pentru sosul pentru salata cu ulei de masline si otet din vin alb veti mai avea nevoie de mustar, sare si piper. Se

detalii rețetă—

Sos cu marar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sosul cu marar se amesteca iaurtul cu sare, piper, lamaie si la urma mararul tocat. Poate fi servit la

detalii rețetă—

Guacamole cu branza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Aceasta reteta de guacamole este foarte delicioasa. Este un sos foarte sanatos din avocado si branza, si e foarte

detalii rețetă—

Guacamole cu coriandru

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Guacamole este un sos mexican de avocado. Acest aperitiv este foarte usor de preparat.

detalii rețetă—

Extracte de oase

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 16m 

Pentru sosurile reci este necesar extract de oase. El se face din oase de porc, vita sau vanat. Oasele se

detalii rețetă—

VIDEOScotch Eggs sau oua scotiene

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 
gatire reteta 15m 

Scotch eggs merg de minune alaturi de diverse sosuri sau muraturi si pot fi servite atat calde cat si reci

detalii rețetă—