sote


Orez cu legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Pentru orezul cu legume se curata si se rad morcovii si pastarnacul, se pune uleiul intr-o tigaie si se adauga

detalii rețetă—

Sote de pui cu sos de vin

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 

Pulpele de pui se spala, se zvanta,se sareaza si se pipereaza. Se topeste untul intr-o tigaie, se pun pulpele si se

detalii rețetă—

Gnocchi cu unt

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Gnocchi se fierb in apa cca 3 min. Se topeste untul intr-o tigaie, se adauga rozmarinul si usturoiul tocat. Peste

detalii rețetă—

Sote de ficat cu ceapa si rosti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Am gasit (mai demult) o serie de metode foarte bune de a impaca ficatul cu alcoolul. Una dintre ele vi se dezvaluie

detalii rețetă—

Batoane cu legume si salam

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Ardeiul, ceapa si salamul se taie cubulete si se soteaza intr-o lingura de ulei. Faina se amesteca cu praf de

detalii rețetă—

Ciuperci umplute cu jamon

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se soteaza ceapa, usturoiul, cozile de la ciuperci si jambonul. Cand se raceste un pic se adauga branza rasa tip

detalii rețetă—

Sote de mazare cu menta

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Sote de mazare cu menta este o reteta delicioasa si sanatoasa. Pentru aceasta mancare cu legume aveti nevoie de 500

detalii rețetă—

Paste cu dovleac si mirodenii

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 35m 

Se taie dovleacul bucati, se curata de coaja si se taie cuburi. Se soteaza cu putin ulei si toate mirodeniile,

detalii rețetă—

Pui sote cu varza de Bruxelles

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 

Am fiert intai pieptul de pui. Varza de Bruxelles, in stare cruda, se curata, se taie cotoarele shi se

detalii rețetă—

Piept de pui aromat cu sote de dovlecei

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pieptul de pui aromat cu sote de dovlecei este o idee de mancare usoara pe care o puteti pregati foarte usor si

detalii rețetă—

File de biban de Nil pe sos cu mustar Meaux si patrunjel aramiu

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Pentru pregatirea piureului de morcovi: ii taiem rondele si ii punem cu ghimbirul tocat in ulei incins de masline,

detalii rețetă—

Biftec traditional cu ou si verdeata

complexitate reteta Redusa 

Pentru biftec traditional cu ou si verdeata se presara fiecare bucata de carne cu sare si piper si se soteaza in

detalii rețetă—