spalare


Gem de pepene galben

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Cantitatea dorita de pepene galben se curata de samburi si coaja, dupa spalare , apoi se taie in cubulete mai mici

detalii rețetă—

Marmelada de caise

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Dupa spalare, caisele de marime mica si foarte coapte se arunca in portii mai mici in apa fierbinte. Dupa cca un

detalii rețetă—

Gem de caise

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Dupa spalare, caisele se curata de samburi, se desfac in doua, apoi se taie in 4 – 5 bucati, se pun intr-o

detalii rețetă—

Gem de fragute

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Dupa spalarea si curaterea fragutelor, se zdrobesc in maini si se fierb 10 minute intr-o oala emailata cu volum

detalii rețetă—

Gem de dude

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Fructele dudului (agudului) se culeg din pom si dupa spalare, se scoate fructul de pe codita si se introduc intr-o

detalii rețetă—

Compot de mere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Dupa spalarea 1 kg de mere dulci aromate, le taiem in doua si le curatam de coaja subtire. Dupa inlaturarea

detalii rețetă—

Stim de cand suntem mici ca este foarte important sa spalam fructele si legumele inainte de a le manca. Insa, ...

citește—