Spuma de albus cu mere este foarte gustoasa si simplu de pregatit. Rpima data trebuie sa pregatiti piureul de mere.
detalii rețetă—Se bat albusurile spuma cu un praf de sare. Toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei mai putin
detalii rețetă—Blatul de tort: Frecam spuma galbenusurile cu zaharul, se adauga apa, faina cu praful de copt nestins
detalii rețetă—Prima data separam galbenusul de albus. Incepem prin a bate puternic albusurile pana se fac spuma. Peste spuma de
detalii rețetă—Blatul Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu 6 lg de zahar iar galbenusurile cu restul.
detalii rețetă—Se separa ouale, albusurile se bat spuma cu zaharul, galbenusurile se amesteca cu razatura de portocala si se
detalii rețetă—Blat: se bat albusurile spuma, se freaca galbenusul cu zaharul ,se dauga cacaoa, zaharul vanilat si praful de
detalii rețetă—Batem albusurile spuma, galbenusurile le frecam cu zahar apoi adaugam faina si praful de copt si la urma amestecam
detalii rețetă—Sorbetto este denumirea italiana pentru frantuzescul sorbet, desertul inghetat atat de apreciat. Clasic, sorbetul
detalii rețetă—Blat: 1/2 din albusuri se amesteca cu galbenusurile spumate, se adauga cacao, se amesteca, apoi restul de albusuri
detalii rețetă—Pentru prajitura Mascota se bat spuma galbenusurile cu zaharul, se adauga sare si mirodenii, apoi albusurile batute
detalii rețetă—Pentru spuma de albus cu capsuni se pun intr-un castron albusurile, zaharul pisat si capsunile. Se bate totul cu
detalii rețetă—