Un aperitiv delicios!!!
detalii rețetă—Pentru strudelul cu branza de vaca se intinde o foaie de placinta. Se lasa cateva minute sa se zbiceasca. Se freaca
detalii rețetă—Strudelul, desertul atat de savurat, poate fi facut cu diferite umpluturi, de aceasta data va propunem reteta de
detalii rețetă—Pentru foile de strudel umplute, glasate cu vin rosu aveti nevoie de 200 g paste fierte, 500 g branza de vaci.
detalii rețetă—Strudelul cu nuca se face la fel ca strudelul cu branza. Umplutura se face din nuci trecute prin masina, amestecate
detalii rețetă—Pentru a prepara aceasta delicioasa reteta de strudel cu branza de vaca sunt necesare urmatoarele ingrediente:
detalii rețetă—Se prepara un aluat de strudel, din ingredinte. Se intinde apoi o foaie cat mai subtire. Separat se amesteca branza
detalii rețetă—Se amesteca untul cu putina faina, in asa fel incat faina sa fie uniform distribuita in masa untului. Se modeleaza
detalii rețetă—Se zdrobeste branza cu furculita (320 g), se amesteca cu 60 g pudra de glucoza, 40 g stafide spalate, un ou intreg,
detalii rețetă—Se rade branza sau se striveste cu furculita. Se adauga iaurtul, ouale batute, bicarbonatul, sarea si piperul. O
detalii rețetă—Se intinde o foaie de placinta. Se lasa cateva minute. Se freaca o bucata de branza de vaca de vreo 300 gr., data
detalii rețetă—