suc de ananas


Tort de ananas cu Mascarpone

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

250ml din sucul de ananas de la cele doua conserve se incalzeste (fara sa fiarba) si in el se dizolva gelatina.

detalii rețetă—

Tort diplomat

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 

Ouale, zaharul si laptele se bat pe aburi pana se ingroasa si capata consistenta mierii. Gelatina se dizolva in

detalii rețetă—

Tort Diplomat Excelent

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Se pune gelatina la inmuiat, cu sucul din compotul de ananas, intr-o craticioara mica, astfel incat sucul sa

detalii rețetă—

Pina colada

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 5m 

Se pune rom peste citeva cuburi de gheata, se adauga batida de coco si sucul de ananas si se amesteca.

detalii rețetă—

Cocteil cu lapte si mere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se punem gheata si laptele in mixer, se adauga merele curatate de coaja si simburi, taiate in bucati. Se amesteca

detalii rețetă—

Cocteil miere si banane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Se amesteca mierea cu laptele. Se pune in mixer gheata, sucul de ananas, banana taiata bucati, laptele amestecat cu

detalii rețetă—