Pentru ca in sezonul rece imi doresc supe mai consistente, am gandit ca la aceasta supa de legume merge perfect
detalii rețetă—Este una din preferatele noastre si de obicei o prepar cu zeama de varza, insa de data aceasta am acrit-o cu
detalii rețetă—Pentru supa cu perisoare din ficat se pune apa cu cub concentrat sau supa la fiert. Gomboturile: se mixeaza
detalii rețetă—Supa mexicana de perisoare cu oregano este deosebit de gustoasa, mult mai aromata decat ciorba de perisoare
detalii rețetă—Se amesteca ingredientele si se fac perisoare. Se pun in tava cartofii, se imprastie ceapa si se toarna
detalii rețetă—Pentru bors cu perisoare si orez alegeti un os de rasol cu sita si maduva si puneti-l la fiert in 2 litri de apa.
detalii rețetă—Pentru galuste din ficat de vita ceapa se curata, se spala si se taie bucati mai mari. Ficatul se spala si se taie
detalii rețetă—Pentru a prepara aceasta reteta de supa de perisoare sunt necesare urmatoarele ingrediente: carne tocta, ceapa,
detalii rețetă—Amesteca toate ingredientele si formeaza perisoare, trece-le prin faina. Toaca o ceapa rosie mai mare si caleste-o
detalii rețetă—Se curata legumele si se pun la fiert in 3 litri de apa. Se taie ceapa marunt si se pune la calit in 3 linguri de
detalii rețetă—Amesteci carnea tocata cu orezul ales si spalat, ceapa tocata marunt, albusul de ou, sare si piper. Cu mana
detalii rețetă—