tinuta


BOLINHOS DE COCO

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

1. Se bat ouale si se amesteca cu fulgi de nuca de cocos si zaharul 2. Se pune masa obtinuta cu lingura in

detalii rețetă—

Pui indian tandoori

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Amestecati toate ingredientele de sus, crestati puiul din loc in loc si marinati-l cu pasta obtinuta din amestecul

detalii rețetă—

Supa de mazare cu carne si zarzavat

complexitate reteta Redusa 

Pentru supa de mazare cu carne si zarzavat se prepara o supa de carne. Mazarea tinuta la muiat se pune in supa si

detalii rețetă—

Aperitiv buzoian

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru aperitiv buzoian se amesteca branza, margarina, usturoiul, verdeata, sare, piper. Ce pasta obtinuta se umplu

detalii rețetă—

Razatura de lamaie a la Mircea

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Pentru razatura de lamaie a la Mircea lamaile se spala si se rad de coaja. Razatura astfel obtinuta se amesteca cu

detalii rețetă—

Prajitura Ana cu crema de nuca si gem

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Prajitura Ana este un desert delicios cu crema de nuca si cacao. Din coca obtinuta se fac 3 foi, din care una se

detalii rețetă—

Fasole batuta delicioasa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Pentru fasolea batuta se alege fasolea boabe si se fierbe. Daca fasolea este noua, nu trebuie tinuta in apa mai

detalii rețetă—

Oua de Paste crocante

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pentru oua de Paste crocante albusurile se bat cu 180 gr zahar, iar bezeaua obtinuta se da la rece. Separat, se bat

detalii rețetă—

Icre cu cartofi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se fierb cartofii, apoi se trec prin masina de tocat carne. Se amesteca apoi cu increle si se adauga treptat

detalii rețetă—

Chiselita de mere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se spala si se taie merele, apoi se pun la fiert intr-un litru de apa. Se scurg apoi si se paseaza. Se adauga zahar

detalii rețetă—

Tort cu fructe

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Galbenusurile se freca spuma cu zaharul si coaja de lamaie. Se adauga treptat faina si albusurile spuma tare. Se

detalii rețetă—

Bavareza de zmeura

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se da zmeura prin sita, apoi se pune la fiert impreuna cu zaharul. Se ia de pe foc marmelada obtinuta si se adauga

detalii rețetă—