tinuta


Pateu din ficat de porc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Ceapa si ficatul se inabusa in margarina, se racesc si se toaca marunt de 2-3 ori. Compozitia obtinuta se bate cu

detalii rețetă—

Chiftele din cartofi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Cartofii se paseaza, se framanta, cu jumatate din cantitatea de faina, oua, sare si piper. Compozitia obtinuta se

detalii rețetă—

pasta cu branza FAGARAS

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Branza se amesteca cu unt, smanatana si boia, pana ce se obtine o pasta omogena. Pasta obtinuta se aranjeaza pe

detalii rețetă—

Crema de zahar ars

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se amesteca laptele, frisca, ouale, galbenusurile de oua, zaharul pudra si batonul de vanilie - desfacut in doua.

detalii rețetă—

Prajitura Silvia

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Blatul: Albusurile se bat spuma cu 200 gr. zahar. Se adauga nuca prajita, 2 linguri faina si 2 linguri cacao. Spuma

detalii rețetă—

Sarmale cu cascaval

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3h 

Se amesteca toata carnea tocata cu ouale,ceapa taiata marunt,cascavalul ras,boia,piper,sare si coriandru si apoi

detalii rețetă—

Prajitura simpla cu piersici

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se amesteca toate ingredientele cu mixerul si se toarna compozitia obtinuta in tava tapetata cu hartie de copt.

detalii rețetă—

Prajitura cu fanta si fructe

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 55m 

Galbenusele, zaharul, zaharul vanilat si sucul se freaca bine. Se adauga uleiul, apoi albusele spuma si faina +

detalii rețetă—

Salata berlineza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Ouale fierte se separa, albusurile se toaca cubulete, la fel ca si carnea, ceapa (tinuta 10 min in apa rece) si

detalii rețetă—

Salata din ciuperci si piept de pui

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se pune la fiert carnea de pui, dar pentru rapiditate e bine ca aceasta sa fie fiarta dinainte si tinuta la rece

detalii rețetă—

Brinza de oaie cu chimen

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Brinza data prin masina de tocat sau prin sita se freaca bine cu untul. Se adauga boiaua, chimenul si sarea,

detalii rețetă—

Crema de cascaval cu ridichi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Cascavalul ras se freaca bine cu untul, dupa care se amesteca cu ridichile rase. Cu pasta obtinuta se

detalii rețetă—