Ai nevoie de 600-800 g fileuri de somon proaspat pe care le toci fie la masina de carne, fie la robotul de
detalii rețetă—Vanata se taie felii pe lungime (fara a curata coaja), cam de 5 mm grosime. Se sareaza pe ambele parti si se pune
detalii rețetă—Pentru dovlecei umpluti deliciosi cu carne si orez se prepara tocatura ca pentru sarmale. Dovleceii se curata, se
detalii rețetă—Pentru perisoare simple cu smantana din tocatura de carne se fac perisoare potrivit de mari ca o nuca, se tavalesc
detalii rețetă—Parjoalele moldovenesti se servesc cu piure de cartofi si varza calita. Sunt usor de pregatit.
detalii rețetă—Pentru placinta delicioasa cu carne se face la fel ca placinta cu branza, inlocuind branza cu o tocatura de carne:
detalii rețetă—Pentru rosii umplute cu carne de vitel se aleg rosii rotunde, netede. Se taie capacul, se golesc si se scot
detalii rețetă—Pentru rosiile umplute se face tocatura ca pentru ardei. Se da carnea si o felie de paine prin masina de tocat.
detalii rețetă—Pentru guliile umplute se aleg gulii tinere, cam de aceeasi marime. Se curata, se scobesc si se umplu cu o tocatura
detalii rețetă—Pentru cartofi umpluti cu carne macra se pregateste tocatura. Se da carnea si o felie de piine muiata si stoarsa
detalii rețetă—Pentru dovlecei gustosi umpluti se pregateste tocatura ca pentru ardei. Se da carnea si o felie de piine muiata si
detalii rețetă—Aveti envoie de pulpa de porc, costita afumata, ulei, praz, usturoi, ardei, orez, pasta de rosii, vin alb si
detalii rețetă—