tort diplomat


Tort Diplomat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Gelatina se pune la inmuiat cu sucul din compot si se pune la fiert pina se dizolva gelatina si se leaga apoi se

detalii rețetă—

Tort diplomat la rece

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 

Se bate frisca si se pune la frigider, dupa care se pune la fiert laptele in care s-a adaugat zaharul, coaja de la

detalii rețetă—

Tort diplomat

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 

Ouale, zaharul si laptele se bat pe aburi pana se ingroasa si capata consistenta mierii. Gelatina se dizolva in

detalii rețetă—

Tort Diplomat Excelent

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Se pune gelatina la inmuiat, cu sucul din compotul de ananas, intr-o craticioara mica, astfel incat sucul sa

detalii rețetă—

Tort diplomat

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 30m 

Ouale batute intregi cu zahar se adauga in laptele cald aflat pe foc, se amesteca pana se ingroasa, ca o ciulama...

detalii rețetă—

Tort de portocale cu crema diplomat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

6 galbenusuri sunt amestecate cu 350 g zahar, dupa cre se amesteca pe foc intr-un vas cu apa, cu 3 plicuri zahar

detalii rețetă—

Tort Diplomat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se prepara frisca conform instructiunilor din pachet si se adauga vanilia. Separat se topeste gelatina, dupa ce a

detalii rețetă—

Tort Diplomat aniversare

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se pune gelatina la inmuiat cu zeama de la compot si se lasa cam 1/2 de ora. Se bat albusurile cu mixerul pina

detalii rețetă—

Tort Diplomat rapid

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 

Se pune gelatina in jumatate din zeama compotului de ananas. Se bat albusurile cu mixerul cu un praf de sare. Se

detalii rețetă—

Tort Diplomat

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 1h 

Oul cu zaharul si laptele se fierb pe foc foarte mic sau la bain-marie pina se incheaga putin (lingura ramine cu un

detalii rețetă—

Tort Diplomat cu fructe

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h:30m 

Se pune gelatina in laptele rece la inmuiat si se lasa o ora. In acest timp, se bate frisca si apoi se da la

detalii rețetă—