traditii


Reteta olteneasca: Gulii umplute a la Steaua Dunarii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Guliile umplute sunt absolut delicioase. Umplutura de carne si orez este asemanatoare cu cea de la sarmale. Reteta

detalii rețetă—

Reteta bucovineana de bors de sfecla rosie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Reteta bucovineana Bors de sfelca rosie face parte din proiectul “Descoperă traditiile culinare romanesti”

detalii rețetă—

Varza cu taitei de casa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Reteta de varza cu taitei de casa este o mancare simpla si delicioasa, o mancare fara carne, delicioasa, ce se

detalii rețetă—

Dupa o lunga perioada de post, toata lumea asteapta Pastele, pentru a servi preparate gustoase si a se bucura ...

citește—

 
 
Traditii de Paste

 
Pastele reprezinta una dintre cele mai importante ...

citește—

Pastele se sarbatoreste la evrei cu peste 1000 de ani dinainte de Hristos, insa a devenit cea mai mare ...

citește—

Iata care sunt acestea:- In Austria, ouale se impodobesc cu frunze si flori, pentru celebrarea primaverii- In ...

citește—

 
Traditii in Saptamana Mare

Aceasta se mai numeste si Saptamana Patimilor, deoarece tine ...

citește—

Incondeierea oualor este o adevarata arta si se poate face cu pesula, in ulei, sau cu ceara. Ouale se vopsesc ...

citește—

In sezonul acesta incearca sa-ti creezi propria traditie in familie. Poate povestea asta unica  te va ...

citește—

Semnificatia Floriilor, a Pastelui si a altor zile din aprilie existente in calendarul ortodox
 
...

citește—

De aceasta sarbatoare sunt legate multe obiceiuri si superstitii. Se spune ca Rusaliile ca si denumire, dar si ...

citește—

 
De ce ar trebui sa iei masa in familie
 
Mesele in familie sunt de multe ori mai ...

citește—

 
Prajiturile faceau parte din ritualurile de acum cateva milioane de ani. Astfel, celticii aveau o ...

citește—

In cadrul acestui program de responsabilitate sociala, 40 de retete vechi romanesti vor fi obtinute de la ...

citește—