tuslama


Tuslama populara

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:40m 

Pentru tuslama populara burta de vita se curata, se opareste si se spala. Usturoiul se curata ; jumatate din

detalii rețetă—

Tuslama regala cu vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:10m 

Pentru tuslamaua regala cu vin va trebuie partea groasa de la 1 kg de burta, rasol de vitel fiert, 100 ml tuica,

detalii rețetă—

Tuslama regala

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru tuslamaua regala va trebuie 2,5 kg de burta, 2 morcovi, 2 cepe, o capatana de usturoi. Se pregateste usor.

detalii rețetă—

Tuslama de oua

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Pentru tuslamaua de oua aveti nevoie de burta fiarta, oua, ceapa, smantana, vin alb, marar, usturoi, ulei sau unt,

detalii rețetă—

Tuslama de burta cu picior de vitel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru tuslamaua de burta cu picior de vitel se spala in mai multe ape si se curata cu sare pana raman albe, o

detalii rețetă—

Tuslama din burta de vitel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Burta se spala bine in mai multe ape cu sare. Se pune apoi la fiert in 3 litri de apa, impreuna cu un morcov

detalii rețetă—

Tuslama de burta

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se curata burta, si se spala in mai multe ape reci si calde. Se freaca bine cu malai, dupa care se spala din nou si

detalii rețetă—

Tuslama

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 5h 

Se spala burta si rasolul, apoi se freaca bine cu sare grunjoasa pana devin albicioase. Pe urma, se oparesc cu apa

detalii rețetă—

Tuslama

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Amestecul pentru ciorba de burta se curata, se opareste si se spala. Usturoiul se curata, jumate din cantitate se

detalii rețetă—

Tuslama

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 3h 

Spala burta(cumpara prefiarta )si piciorul de vitel(freaca-l cu sare pina ramane curat).Pune-le la fiert in apa

detalii rețetă—

Tuslama de burta

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se fierbe burta spalata bine, taiata bucati impreuna cu zarzavatul si sare ca orice supa, reducind zeama la ¼.

detalii rețetă—