uger


Sarmale de post pentru carnivori

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 4h 

Sarmalele de post pentru carnivori sunt, asa cum le sugereaza si numele, perfecte in perioada postului si au un

detalii rețetă—

Gogosele aperitiv cu crema de branza - Gougeres

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 

Gougeres sunt de fapt niste gogosele din aluat de ecler dar fara zahar, gogosele care pot fi umplute cu crema de

detalii rețetă—

Clatite cu ciocolata si banane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Clatitele sunt un desert minunat, usor de facut si accesibil oricand. Poti opta pentru diferite umpluturi pentru

detalii rețetă—

Mancare rece

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Mancarea rece este, dupa cum ii sugereaza si numele o mancare...rece. Desi suna ciudat, este mult mai buna rece

detalii rețetă—

Desert de toamna: Mere in caramel

complexitate reteta Redusa 

Nu stiu alt desert care sa sugereze mai bine toamna ca merele caramelizate. Le gasesti la oktoberfest si la toate

detalii rețetă—

Melc cotobelc (placinta cu mere)

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Melc cotobelc este o delicioasa placinta cu mere si scortisoara, cu o prezentare ingenioasa si un gust deosebit.

detalii rețetă—

Budinca "Delicia"

complexitate reteta Redusa 

Budinca Delicia este, dupa cum sugereaza si numele, o alt fel de budinca delicioasa de cartofi.

detalii rețetă—

Gulas delicios din inima de vaca

complexitate reteta Redusa 

Pentru gulas delicios din inima de vaca inima sau ugerul se spala, se taie in cuburi de cite 30-40 g, se spala din

detalii rețetă—

Uger pane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pentru ugerul pane se fierbe ugerul pana se fragezeste, in apa cu sare, o ceapa, frunza de dafin, si piper. Dupa ce

detalii rețetă—

Perisoare din carne de potarnichi

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Carnea de potarnichi se curata de piele, apoi se toaca impreuna cu ugerul fiert si racit. Se adauga untul, se

detalii rețetă—

Supa de carne

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Ugerul se fierbe cateva ore cu zarzavat pentru supa, apoi se scoate, se taie felii si se pune pe gratar, dupa ce

detalii rețetă—

Ciulama cu carne

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Se fierbe cateva ore ugerul. Zarzavatul de supa se adauga in oala dupa doua ore de fierbere. Cand este fiert,

detalii rețetă—